Vers van Hier: najaarsacties 2022In oktober bestaat Vers van Hier één jaar en dat willen we uiteraard met jullie vieren:

  • In de maanden september en oktober kan je sparen voor korting: we tellen al je bestellingen die 2 maanden samen en je spaart zo voor een kortingsbon van 3-10% geldig op een bestelling in november. Je leest er alle details over in onze nieuwsbrief.
  • Op 4 oktober kan je ons vinden bij De Satelliet, tijdens Boechout jaarmarkt van 8-13u. Met een draai aan ons prijzenrad kan je leuke prijzen winnen. Je kan proeven van geitenijsjes of een hartverwarmende kop soep. Met de soep ondersteun je het voedseldeelpunt van De Satelliet, met opbrengst kopen wij immers heel wat lekkers voor hen
  • Op 9 oktober nemen we net als vorig jaar deel aan Ecodroom. We komen evenwel niet alleen en brengen onze partners Zuidtrant en de Satelliet mee. Je kan ook hier draaien aan ons rad, snoepen van geitenijsjes en heel veel informatie verzamelen
  • Op 15 oktober nemen we ook deel aan het fair trade evenement van Oxfam Wereldwinkel Boechout.

Ter info: op 2 en 11 november blijven onze deuren gesloten! Hou er rekening mee als je je bestelling rond die tijd plaatst.

Smakelijke groetjes

Marleen, Erik, Sander en Lars

 Marleen en Erik Vandeputte-De Gruyter en Jacobs - 10-09-2022