Vers van Hier: Aangename kennismaking 

Welkom bij versvanhier.be! 

Laten we ons even voorstellen: Erik en Marleen, aangenaam en onze zonen Sander en Lars niet vergeten natuurlijk. Vier mensen die houden van het goede leven, van lekker eten, van op reis gaan, van ontdekken, van delen met anderen, van leuke babbeltjes, van mensen samen brengen, van blije gezichten, van een dank je wel en dat doe je goed…

Erik is de logistieke kracht: duivel-doet-al, de alles klaar zetter, de leverancier aan huis, de voetjes op de grond houder.

Marleen doet het wat uitbundiger en kan genieten van babbeltjes met de klanten, van mensen wegwijs maken, van toffe berichten schrijven op de blog, van recepten delen.

En dan zijn er nog Sander en Lars die de afgelopen jaren alles hebben leren eten, omdat het niet van de supermarkt kwam maar van de Paul, Ruth, Rudy, Rob en Peter, om er maar een paar te noemen. Twee kerels die hun ouders steunen waar ze kunnen, die wel es bijspringen om jouw boodschappentas te dragen, een telefoontje te beantwoorden of een verjaardag te onthouden (dé sterkte van Sander)

Dit kwartet is jullie Vers van Hier-team: een team dat garant staat voor lekkere producten van lokale boeren, ambachtelijke producenten, plaatselijke kleinhandelaars mét dat tikje meer. Een team dat jullie, buurtbewoners, samenbrengt rond datgene wat een Belg het liefste heeft: lekker eten! Maar ook een team dat zorg draagt voor de producenten zelf en garant wil staan voor een faire prijs voor die boer, ambachtelijke producent en kleinhandelaar. Een team dat mensen helpt om te groeien, om markten te ontdekken, zonder dat we die mensen op hoge kosten jagen. Wij vragen geen huurprijs, geen staangeld, maar een faire vergoeding/commissie voor onze diensten. Die commissie investeren we vlotjes terug in de goede werking van onze webshop en in extra’s voor ons ophaalmoment. Geen onduidelijke geldstromen, geen wurgcontracten, gewoon eerlijke handel in jouw buurt: daar staan wij garant voor!

Komen we jullie bekend voor? Dat kan, de korte keten is ons niet vreemd, ervaring nemen we mee als een dankbaar rugzakje! 

Goesting gekregen om ons in het echt te ontmoeten?

  • vanaf begin oktober kan je een eerste bestelling plaatsen, schrijf je zeker in op de nieuwsbrief, dan verneem je er alles over!
  • kom ons bezoeken op Ecodroom, op 10 oktober in het Rivierenhof. We staan jullie graag te woord en je kan er meteen meedoen aan een heel erg leuke en lekkere wedstrijd.
  • vanaf 8 november kan je ook producten ophalen in Dienstencentrum De Veldekens in Berchem.

Wij kijken er alvast naar uit om jou te leren kennen!Marleen en Erik Vandeputte-De Gruyter en Jacobs - 26-09-2021