Mirabella's BotanicalsHi, Ik ben Kristel Beyers, de vrouw achter Mirabella's Botanicals.  Ik vind het heerlijk hoe je met planten de lekkerste creaties kan maken om zowel inwendig als uitwendig van te genieten.  Met Mirabella kan ik me dan ook helemaal uitleven! Van het bedenken van de heerlijkste kruidendranken en zalige kruidige badproducten, tot het maken van de lekkerste kruidenazijntjes en de zachtste lippenbalsem. 
Ik werk met een vast aanbod aangevuld met een seizoensaanbod.  Wat denk je van zomerse shrub(siroop) , herfstige nocino, verwarmende winterthee en reinigende lentethee?

Mijn ingrediënten selecteer ik met zorg.  Sommige kruiden pluk ik zelf of koop ik aan bij lokale boeren.  Andere kruiden bestel ik zo veel mogelijk bij het Blauwe Huis, een kweker in Nederland.  Alles wat in ons klimaat gekweekt kan worden kweken ze zelf.  Duurzaamheid, sociale economie en Fair Trade staan bij hen voor op.  Wat ze niet zelf kunnen kweken, kopen ze aan volgens hun strenge voorwaarden.

Andere ingrediënten (zoals azijn, alcohol, suiker, olie, bijenwas, ... ) koop ik ook graag zo lokaal en duurzaam mogelijk aan.  Zo komt de bijenwas van een lokale imker en de sheaboter van Chery Faso, die het rechtstreeks importeert van een vrouwencoöperatieve in Burkina Faso.  Het is een mooie en boeiende zoektocht om voor alle grondstoffen voor een lokaal en duurzaam antwoord te vinden.

Verpakkingsmateriaal koop ik aan bij Belgische of Europese leveranciers.  Veel van de verpakkingen zijn herbruikbaar en  recycleerbaar.  Sommige zaken nog niet, maar ik ben stelselmatig voor elk product de beste oplossing aan het kiezen.

Alles wordt gemaakt in mijn kruidenatelier in Antwerpen.

Botanical Wellness for your body, mind and soul.
Kruiden Producten om van te genieten en je gezondheid te ondersteunen.Contactgegevens
Kristel Beyers
kristel@mirabellasbotanicals.be
www.mirabellasbotanicals.be

Klik hier om alle producten van Mirabella's Botanicals in de webshop te bekijken


Mirabella's Botanicals

Mirabella's Botanicals

Enkele producten


< Terug naar het overzicht van onze producenten