Tuinbouwbedrijf VercammenTuinbouwbedrijf Vercammen - Gebroeders Vercammen

Sinds de jaren 70 telen wij groenten in harmonie met de natuur die lokaal verkocht worden. Vanaf toen groeide ons bedrijf uit tot een volwaardig familiaal tuinbouwbedrijf, dat zich toelegt op de korte ketenverkoop op een ecologische en duurzame manier. Als derde generatie bouwen we graag verder aan deze missie!
Ons bedrijf is gespecialiseerd in de teelt van een uitgebreid assortiment aan vollegrondgroenten (deels biologische) waarvoor Matthias en Evi uw aanspreekpunten zijn. De teelt van de meest kwalitatieve groenten voltrekt zich dagelijks volgens het ritme van de seizoenen. We bieden u dus het beste van het veld via ondermeer de geïntegreerde teelt en duurzaam watergebruik (hergebruiken van regenwater via wateropvang). Daarnaast hebben we bijenhotels, fauna-akkers en perceelsranden aangelegd om de natuur maximaal de kans te geven om op een duurzame en ecologische manier aan landbouw te kunnen doen. Tevens hebben we een mechanische schoffelmachine opdat het onkruid bestreden wordt zonder bestrijdingsmiddelen in te schakelen.
Daarnaast hebben we ook een zorgboerderij waarin de paarden en runderen onmisbaar zijn en onze zorggasten een zinvolle dagbesteding kunnen doen. Een deel van onze groenten en ons fruit verwerken wij tot confituren.Contactgegevens
Evi Van Camp
evi@gebroedersvercammen.be
www.gebroedersvercammen.be


Blogposts over Tuinbouwbedrijf Vercammen


Klik hier om alle producten van Tuinbouwbedrijf Vercammen in de webshop te bekijken


Tuinbouwbedrijf Vercammen

Tuinbouwbedrijf Vercammen